Plukboeket van Bloomon

Bloomon ken je ongetwijfeld. Het is één van de grootste bloemendetailhandelaren in Nederland. Zij verdelen bloemen in postpaketten over heel veel landen en zijn daarmee één van de belangrijkste pioniers hierin.

Verbaast over een Bloomon artikel op deze site?

Is het geen concurrentie dan? Tja, we houden niet van dat woord. Bloomon is inderdaad een bedrijf die bloemen op quasi industriële schaal verhandeld, in tegenstelling tot de vele lokale bloemisten en webshops zoals ook wij er één zijn zou je dan inderdaad kunnen stellen dat er een vorm van concurrentie is , maar dit is niet helemaal waar. Bloomon is ook een marketingmachine die erin geslaagd is de puurheid van bloemen door middel van een standaardartikel, namelijk een plukboeket, met heel veel succes in de markt te zetten. Door het succes hiervan zijn heel wat , om niet te zeggen alle, bloemisten zich gaan diversifiëren op deze manier en is er ook op lokaal vlak een grote belangstelling voor deze plukboeketten of deze pure stijl. De markt is gaan meedrijven op deze krachtige marketing en er ontstaat een win-win situatie. Bloomon spint er garen bij , maar de lokale (verstandige) bloemist eveneens. Concurrentie? Niet echt hoor, wij bieden dezelfde look & feel aan op onze webshop én in onze winkels en het is 'dankzij' bloomon dat dit heel erg aanslaat.

Was je verbaast dat wij het hierover hadden? Nu weet je hoe en waarom ;)


Meer weten over onze boeketten?

...

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

bloemenabonnement aanvragen bloemenabonnement
aanvragen
...

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

Cadeaubon bestellen

WAAROM KIEZEN VOOR
FLORISTO

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen voor elke gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid vind je bij ons een passende attentie.

Snelle levering of afhaling

Snelle levering of afhaling

Haal je bestelling af in onze winkel of kies voor een levering aan huis.

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Onze boeketten en bloemstukken zijn altijd samengesteld met verse bloemen , wanneer je ook bestelt.