Groen op kantoor


Terug naar een gezonde werkomgeving

Nu verplicht telewerk verdwijnt, mogen we terug naar kantoor. Misschien is dit het moment om je werknemers en klanten te verwennen met een groene omgeving!

Is het nu thuis of op kantoor, groen is een must; het is goed voor het oog, oor en gezondheid! Planten en moskaders zorgen niet alleen voor een betere luchtkwaliteit en productiviteit, maar ook voor een gezellige huiselijk sfeer in het kantoor. We voelen ons ontspannen en gezond in een groene omgeving. 

Met moskaders breng je een stukje natuur naar binnen. Ze kunnen volledig naar wens opgemaakt worden. Enkele voorbeelden vind je hier. Bovendien zorgen ze voor een akoestische demping en zijn ze 100% onderhoudsvrij!

Mooie  kamerplanten toveren jouw werkplek om tot een ware urban jungle. Start met grote planten en voeg daarna kleinere planten toe. Bekijk hier het aanbod. Zet elke plant in een leuke pot dat past bij het interieur, neem alvast een kijkje hier.

Komt er geen of weinig natuurlijk licht binnen op de werkplek? Dan zijn kunstplanten misschien wel de oplossing voor jou. Neem gerust een kijkje hier.


...

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

bloemenabonnement aanvragen bloemenabonnement
aanvragen
...

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

Cadeaubon bestellen

WAAROM KIEZEN VOOR
FLORISTO

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen voor elke gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid vind je bij ons een passende attentie.

Snelle levering of afhaling

Snelle levering of afhaling

Haal je bestelling af in onze winkel of kies voor een levering aan huis.

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Onze boeketten en bloemstukken zijn altijd samengesteld met verse bloemen , wanneer je ook bestelt.