Meststoffen

Hoe vaak moet ik mijn kamerplanten bemesten?

De behoefte aan voeding is afhankelijk van de soort planten, bijna iedere soort of variëteit stelt zo zijn eigen eisten. Vaak wordt de specifieke info meegegeven op de pot of de plantlabels. Weet je het écht niet dan zijn wij er om u bij te staan. Je kan een foto van uw plant mailen met uw vraag, wij helpen je steeds zo spoedig mogelijk. Om toch een algemene regel mee te geven stellen we dat groene planten énkel in het groeiseizoen meststoffen nodig hebben. D.w.z vanaf maart tot na de zomer kan je om de maand een kleine hoeveelheid meststof toedienen aan het gietwater. Voor bloeiende planten geldt hetzelfde principe maar hier zorg je beter voor bloeimeststof voor en tijdens de bloei en eventueel groeimeststof voor na de bloeiperiode.

Welke meststof toedienen?

Onze meststoffen hebben we van één fabrikant nl DCM meststoffen. Alle producten zijn biologisch zonder chemische samenstellingen. Het is belangrijk dat je steeds de soort meststof afstemt op het soort plant. Bloeiende planten geef je dus deze meststof, voor groene planten opteer je voor dit en voor bvb tuinplanten ga je voor deze.

...

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

bloemenabonnement aanvragen bloemenabonnement
aanvragen
...

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

Cadeaubon bestellen

WAAROM KIEZEN VOOR
FLORISTO

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen voor elke gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid vind je bij ons een passende attentie.

Snelle levering of afhaling

Snelle levering of afhaling

Haal je bestelling af in onze winkel of kies voor een levering aan huis.

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Onze boeketten en bloemstukken zijn altijd samengesteld met verse bloemen , wanneer je ook bestelt.