cart icon
Bloemenwinkel Zwevezele - Wingene

Bloemen Vermandere is één van de fysieke vestigingen van Floristo. De winkel bevindt zich in Zwevezele / Wingene en is een gevestigde waarde in de regio. Ons ruim aanbod omvat bloemen, boeketten, planten, bloemstukken, decoratie ... Noem maar op. We werken uitsluitend met kersverse bloemen van de beste kwaliteit, want voor onze klanten is enkel het beste goed genoeg. Wil je graag iemand in de bloemetjes zetten of ben je op zoek naar een leuk geschenk? Voor elke gelegenheid hebben we het geschikte bloemetje. Kan je echt niet kiezen, schenk dan een cadeaubon.

Ben je dus op zoek naar bloemen in de regio Wingene - Zwevezele? Spring in dat geval gerust even binnen in onze bloemenwinkel of bekijk het realtime aanbod op de webshop. Wat je op Floristo vindt, is namelijk wat er op dat moment écht in onze winkel staat. Op Floristo ervaar je dezelfde winkelbeleving als in onze fysieke winkel en geniet je van dezelfde service en kwaliteit. Bekijk ons gamma en bestel snel en eenvoudig jouw favoriete product(en). Je kan je bestelling komen afhalen in de winkel of nog makkelijker: we bezorgen het gewoon bij je thuis. Aan jou de keuze.

We leveren zelf in Zwevezele en de omringende gemeentes. Ontdek hier al onze leveringsregio's.

Natuurlijk verwelkomen we je ook graag in onze bloemenwinkel in Zwevezele. Heb je een specifiek verzoek, een vraag of kunnen we ergens verder mee helpen? Contacteer ons gerust via 051/61 19 05.

Ligging:

SCHAAPBRUGSTRAAT 2A - 8750 ZWEVEZELE

Bestel nu in onze webshop!

In te vullen indien je een levering aan huis wenst

*Check onze leveringsregio’s. Voor een levering buiten onze regio klik hier.

card icon

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

BLOEMENABONNEMENT AANVRAGEN
card icon

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

CADEAUBON BESTELLEN

WAAROM KIEZEN VOOR FLORISTO

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD