cart icon
Planten die tegen een stootje kunnen.

Ze bestaan, wondertjes der natuur die zo beresterk zijn dat je ze nauwelijks hoeft te verzorgen. Kijk eens in onze groep 'Easy Care'. Het zijn de bekende soorten zoals cactussen maar evengoed Crassula, Hawortia, Rhipsalis, sanseveria's en nog heel veel andere bekende en onbekende namen. Ze passen zo in je UrbanJungle hoekje.

Weet dat de verzorging altijd afhankelijk is van de klimaatomstandigheden. Plaats je een Rhipsalis in de volle zon dan zal je toch wél wat meer water moeten geven, net zoals een cactus buiten in de winter zal bevriezen. Het klimaat in de modale huiskamer is echter meestal wel heel geschikt voor de planten in de 'easy care' groep, dus veel zorgen hoef je je er niet over te maken. Geef ze af en toe wat water, dat volstaat. Meststoffen hoef je ook al nauwelijks te geven. Vergeet je deze planten of ga je even 4 weken op verlof, maak je geen zorgen, ze kunnen er tegen.

Een wel heel bijzondere is deze : Lithops of 'levend steentje' . Bijna letterlijk want dit plantje lijkt erop en kan gedurende meer dan een half jaar zonder vocht. Slechts wanneer het plantje zich in de nerf begint open te zetten dien je wat water te geven. Dan komt eerst een bloemetje tevoorschijn en daarna een nieuw plantje, recht uit het hart van het oude steentje. Wonderlijk mooi!

Zijn je vingers helemaal niet groen? Misschien brengt onze selectie kunstbloemen en kunstplanten wel soelaas? Bekijk deze hier. Ze zijn hélemaal onderhoudsvriendelijk. We hebben er zelfs voor buiten !

In te vullen indien je een levering aan huis wenst

*Check onze leveringsregio’s. Voor een levering buiten onze regio klik hier.

card icon

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

BLOEMENABONNEMENT AANVRAGEN
card icon

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

CADEAUBON BESTELLEN

WAAROM KIEZEN VOOR FLORISTO

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD