Planten die tegen een stootje kunnen

Ze bestaan, wondertjes der natuur die zo beresterk zijn dat je ze nauwelijks hoeft te verzorgen. Kijk eens in onze groep 'Easy Care'. Het zijn de bekende soorten zoals cactussen maar evengoed Crassula, Hawortia, Rhipsalis, sanseveria's en nog heel veel andere bekende en onbekende namen. Ze passen zo in je Urban Jungle hoekje.

Weet dat de verzorging altijd afhankelijk is van de klimaatomstandigheden. Plaats je een Rhipsalis in de volle zon dan zal je toch wél wat meer water moeten geven, net zoals een cactus buiten in de winter zal bevriezen. Het klimaat in de modale huiskamer is echter meestal wel heel geschikt voor de planten in de 'easy care' groep, dus veel zorgen hoef je je er niet over te maken. Geef ze af en toe wat water, dat volstaat. Meststoffen hoef je ook al nauwelijks te geven. Vergeet je deze planten of ga je even 4 weken op verlof, maak je geen zorgen, ze kunnen er tegen.

Een wel heel bijzondere is deze : Lithops of 'levend steentje' . Bijna letterlijk want dit plantje lijkt erop en kan gedurende meer dan een half jaar zonder vocht. Slechts wanneer het plantje zich in de nerf begint open te zetten dien je wat water te geven. Dan komt eerst een bloemetje tevoorschijn en daarna een nieuw plantje, recht uit het hart van het oude steentje. Wonderlijk mooi!

Zijn je vingers helemaal niet groen? Misschien brengt onze selectie kunstbloemen en kunstplanten wel soelaas? Bekijk deze hier. Ze zijn hélemaal onderhoudsvriendelijk. We hebben er zelfs voor buiten !

...

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

bloemenabonnement aanvragen bloemenabonnement
aanvragen
...

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

Cadeaubon bestellen

WAAROM KIEZEN VOOR
FLORISTO

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen voor elke gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid vind je bij ons een passende attentie.

Snelle levering of afhaling

Snelle levering of afhaling

Haal je bestelling af in onze winkel of kies voor een levering aan huis.

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Onze boeketten en bloemstukken zijn altijd samengesteld met verse bloemen , wanneer je ook bestelt.