Urban Jungle

Voor de échte plantenliefhebbers is er op deze shop altijd wonderbaarlijk groen te vinden. Wij van Floristo houden van planten , van groen. Een rijkelijke groen gevulde leefomgeving creëert zaligheid , gelukzaligheid en daar vinden ook wij ons geluk en onze passie. We houden van speciale planten, van unieke vormen, kleuren en uitbundige bladeren. Op onze site vind je dan ook steeds de nieuwtjes in groot én klein groen. Is er iets wat je niet vind? Laat het ons gerust weten want we houden van uitdaging en zoeken graag naar iets wat uitzonderlijk is. Uitzonderlijk mooi ! ;) 

 Nog deze tip : op ieder potje past een dekseltje, onder ieder plantje past dus ook een prachtig potje. Kijk hier maar eens!

Draag zorg voor je huisgenoten en lees steeds aandachtig de informatie die meegegeven wordt op de potten of de plantlabels! We houden van gezond groen en geven graag deze spirit door. Zorg naast water ook voor voeding voor je planten, deze vind je hier

 Op zoek naar échte stérke kanjers?

Thuis of op kantoor? Pimp je werkplek met deze eyecatchers, maak er een gezellige, gezonde en geluiddempende omgeving van! Groen op kantoor werkt echt!

...

NEEM EEN ABONNEMENT EN GENIET HET HELE JAAR LANG VAN VERSE BLOEMEN

bloemenabonnement aanvragen bloemenabonnement
aanvragen
...

ZET IEMAND IN DE BLOEMETJES MET EEN FLORISTO-CADEAUBON!

Cadeaubon bestellen

WAAROM KIEZEN VOOR
FLORISTO

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen voor elke gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid vind je bij ons een passende attentie.

Snelle levering of afhaling

Snelle levering of afhaling

Haal je bestelling af in onze winkel of kies voor een levering aan huis.

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Altijd verse boeketten en snijbloemen

Onze boeketten en bloemstukken zijn altijd samengesteld met verse bloemen , wanneer je ook bestelt.